logo mob

logo datum

logo datum

T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka.

U Titovom parku gastro program Pulskog filmskog festivala: Street Food Festival "Food in Motion"

Pulski filmski festival i ove godine ima svoj off gastro program za sve ljubitelje dobrog filma i hrane koji se održava za vrijeme trajanja Festivala. Ovogodišnji program ponudit će svim gledateljima, građanima Pule i brojnim gostima odličan festival ulične hrane uz ukusne kombinacije lokalnih namirnica, predstavljanje istarskih vinara, veliki izbor craft piva i ugodan zabavni program kao podloga za uživanje u uličnim delicijama pod otvorenim nebom.

Ideja Food in motion festivala je da svaka kućica nudi jedinstvene menije, kako bi se moglo uživati u što više raznih okusa, ukusa, mirisa i originalnih ideja majstora kuhinje. Ukupno će desetak lokalnih ugostitelja i proizvođača hrane ponuditi ukusna i vesela jela temeljena na lokalnim namirnicama.

Publici se nudi moderni street food pokret čiji su temelj lokalne namirnice, mašta, originalnost i znanje autora te vesela atmosfera koja je idealna za potpuni užitak u kulinarskom umijeću. Street food u svijetu je sinonim za ukusna i originalna jela temeljena isključivo na lokalnim namirnicama i znanju pravih majstora kuhinje.

Svake večeri uživat će se u opuštenoj atmosferi uz DJ-e, vrhunska istarska vina, craft piva, vesele koktele, zabavljače u društvu poznatih imena vinske, pivske, zabavne i naravno, kulinarske scene.

Organizaciju Food in motion street food festivala u suradnji s Pulskim filmskim festivalom preuzela je ekipa koja stoji iza organizacije super uspješnog i zabavnog Medulin craft beer festivala - Terraneo tim, tako da nas svakako očekuje vrhunski gastro doživljaj uz puno zabave, veselja i ukusne hrane.

  FOOD IN MOTION vodiC

 

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka

14 Festivalskih lokacija

image
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus