logo mob crni

logo crni

logo crni

Preostalo do Festivala:
7
6
dan(a)

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 

RED filmska radionica za djecu

dnatives

Pulski filmski festival pretvara maštu u stvarnost! U suradnji s međunarodnim tvrtkama RED i MYTHERAPY i ove godine organizira filmsku kreativnu radionicu za djecu – RED WORKSHOP FOR DIGITAL NATIVES - osmišljenu u suradnji s Dadom Valentićem, osnivačem Mytherapy studija, vodeće tvrtke za digitalni mastering sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, te uz podršku tvrtki Red Digital Cinema i Adobe.

Želiš li biti scenarist, redatelj, kostimograf ili glumac? Vrata radionice su otvorena, proviri u svijet svega što si dosad mogao/la vidjeti samo na malim i velikim ekranima i uz zaljubljenike u kinematografiju i najsuvremeniju tehnologiju, budi dio ove kreativne i uzbudljive priče i ostvari vlastiti film.

Glavni je cilj radionice uputiti mlade u najnovija dostignuća na polju filmske industrije i digitalne tehnologije te na taj način otkriti i potencijalne buduće zvijezde digitalne kinematografije. Uz stručno vodstvo, sudionici radionice napisat će i producirati svoj kratki film, snimiti ga koristeći RED DRAGON kamere, montirati u REDucation post-produkcijskom studiju te pogledati svoja ostvarenja na velikom platnu. I sve to na nivou profesionalnih filmskih redatelja!

Radionica se održava na engleskom jeziku, a prijaviti se mogu svi u dobi od 12 do 16 godina.

O PROGRAMU:
Program je podijeljen na praktični i edukativni dio, uz posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Svi sudionici radionice imat će jedinstvenu mogućnost korištenja najmodernijih kamera te dobiti priliku da, korak po korak, nauče sve što je vezano uz produkcijske i post-produkcijske procese poput holivudskih profesionalaca. Korištenjem naprednih alata za snimanje i prikazivanje svojih ostvarenja, sudionici kampa upoznat će se s najsuvremenijim tehnologijama u filmskom svijetu, kao i svim segmentima filmske i televizijske industrije, iza i ispred kamere, uključujući:

• Kreativno pisanje
• Režiju
• Glumu
• Kinematografiju
• Kostimografiju i šminku
• Montažu
• VFX , Colour grading
• Sound

Mjesto održavanja radionice: Gradska knjižnica i čitaonica Pula (multimedijalna dvorana).
Datumi i termini radionice: od 13. do 20. srpnja 2017.

RedLogo

mytherapy redesign logo 2014

Preostalo do Festivala:
7
6
dan(a)

T Logo 3c p DE

logo najbolji prijatelj festivala magenta 04

Prijavi se na newsletter

 
image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu
CROATIAOSIGURANJE