logo mob crni

logo crni

logo crni

Preostalo do Festivala:
5
1
dan(a)
T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 

Poziv za prijavu filmova

arenaCLANAK

Pulski filmski festival poziva sve autore na prijavu filmova u natjecateljskim programima 64. Pulskog filmskog festivala koji će se ove godine održati od 15. do 22. srpnja.


Poziv je otvoren od 16. ožujka do 6. travnja 2017. u ponoć za sve filmove proizvedene 2016. ili 2017. godine u tri programske kategorije:

1. Hrvatski program – otvoren za sve hrvatske igrane filmove i manjinske igrane koprodukcije duže od 70 minuta

2. Kratka Pula – otvoren za sve hrvatske kratke i srednjemetražne igrane filmove, kratke i srednjemetražne dokumentarne filmove, dugometražne dokumentarne filmove, animirane filmove, promidžbene filmove, eskperimentalne filmove, glazbene spotove, dramske serije i dokumentarne serijale. Program Kratka Pula je otvoren i za manjinske koprodukcije koje se prijavljuju putem istih prijavnica po kategorijama kao i hrvatski filmovi, uz obaveznu naznaku hrvatskog produkcijskog udjela u prijavnici.

3. Studentski program – otvoren za sve kratke i srednjemetražne filmove nastale u produkciji: Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu, Akademija likovne umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Sveučilišni studij glume, medija i kulture u Rijeci, Umjetnička akademija u Osijeku, Umjetnička akademija u Splitu i ostalih hrvatskih visokoškolskih ustanova

Postupak prijave za Hrvatski program i Kratku Pulu usklađen je s odredbama Statuta Pulskog filmskog festivala i Pravilima za prijavu filmova.

Pozivamo autore da sudjeluju na 64. Pulskom filmskom festivalu i postanu potencijalni dobitnici ovogodišnjih nagrada.

PRIJAVE SU ZATVORENE

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona
Preostalo do Festivala:
5
1
dan(a)

Prijavi se na newsletter

 

14 Festivalskih lokacija

image
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus